Over Ons

Scheltus Bestratingen heeft de expertise in huis om elke opdracht aan te pakken. Naast ondernemer Pieter Scheltus en vier ervaren  personeelsleden wordt het team regelmatigversterkt met externe vaklieden. Zoals goedaangeschreven hoveniers, timmerlieden en installatiebedrijven. Wij beschikken tevens over een groot, modern machinepark waarmee elke klus tot in de perfectie gerealiseerd kan worden. Dat ons stratenmakerbedrijf qua vakkennis aardig aan de weg timmert, is geen loze kreet. In 2011 behaalde Pieter Scheltus namelijk al eens het Nederlands kampioenschap Straatmaken.


Op onze website vindt u vele voorbeelden van opdrachten die naar alle tevredenheid en met enthousiaste inzet zijn opgeleverd. Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of kijk op onze Facebook pagina:

Werkwijze


Bestrating
Of er nu met tegels, waaltjes,klinkers of kasseien wordt gewerkt, het eindresultaat moet top zijn. Wij hechten nog altijd sterk aan de ambachtelijkheid van het stratenmakervak. Het zogenaamde 'straten onder de hamer' -waar de oud gebakken klinkers nog één voor één ingetikt worden- is één van onze sterke disciplines. Daarnaast is ons bedrijf een  expert in het tegelen van terrassen met grote en kleine tegels van bijvoorbeeld natuursteen of beton.  Interesse? Bel / of mail voor vrijblijvende informatie

Wilt u af van al het onkruid tussen uw tegels of stenen? Scheltus Bestratingen hanteert een methode  om het onkruid tussen tot een minimum te beperken. Vanaf slechts 1 millimeter tussenruimte kunnen  wij bestrating al voegen.

                                                 
Tuin en Erfaanleg
Het aanleggen van een siertuin of erf is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons echter wel. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen, schuttingen, tuinmuren, en veranda's.  Wij kunnen met ons ervaren team inspelen op uw wensen en zo nodig eengoed en eerlijk advies geven. Met als eindresultaat de gedroomde tuin die u voor ogen had.

Daarnaast steken we ook veel aandacht in werkzaamheden die niet direct zichtbaar zijn in het eindresultaat maar op langere termijn wel van essentiële waarde zijn. Een goede hemelwaterafvoer in combinatie met de juiste samenstelling van de ondergrond onder het straatwerk zijn namelijk heel belangrijke factoren om de tuin langer mooi te houden.
Ons bedrijf maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en we gebruiken uitsluitend  duurzame kwaliteitsproducten. Dat geldt zowel voor de stenen en tegels als voor de verschillende houtsoorten, beplanting, verlichting et cetera.

Riolering/Drainage                                      
Door de klimaatsverandering krijgen tuinen steeds meer water te verwerken op steeds kleinere oppervlakten. Hierdoor komen tuinen vaker blank te staan.Scheltus Bestratingen beschikt over de kennis en het materiaal om hier iets tegen te doen. Met een gedegen drainage en/of riolering aanleg kunnen wij voor een goede waterafvoer zorgen. Op kleinere schaal biedt het aanbrengen van een ‘sleufgootje’ in de sierbestrating uitkomst.


Heeft u interesse in onze diensten? Wij komen altijd eerst vrijblijvend langs om uw wensen te inventariseren en om u te adviseren. Daarna volgt een geheel vrijblijvende offerte en bieden we u keuze uit vele materialen van goede kwaliteit.